Fındık ve Gökyüzünden Gelen Hediye

''Fındık ve Gökyüzünden Gelen Hediye'' Fındık adında neşeli bir sincap, ormana düşen parlak bir yıldız parçası bulur ve bu parçayı gökyüzüne geri gönderir. Bu olay, ormanı büyülü bir ışıkla aydınlatır ve Fındık, arkadaşlarıyla birlikte ormanın yeni ışıltısını kutlar. Ertesi gün, yeni bir yıldız parçası daha düşer ve Fındık bu parçayı da ormanın diğer tarafına götürerek ışıltıyı tüm ormana yayılır. Fındık ve arkadaşları, bu ışıklı ve mutlu ormanda her gün yeni maceralar aramaya devam eder.

sesli dinlemek icin tiklayin

Fındık ve Gökyüzünden Gelen Hediye

Bir zamanlar, uçsuz bucaksız bir ormanın içinde küçük ve sevimli bir evde yaşayan minik bir sincap vardı. Adı Fındık’tı. Fındık, ormanın en neşeli ve en meraklı sincabıydı. Her gün yeni bir macera arayışında, ormanın derinliklerine doğru yola çıkardı.

Bir gün Fındık, ormanda yürürken, gökyüzünden parlak ve renkli bir şeyin düştüğünü gördü. Bu, parıldayan bir yıldız parçasıydı! Fındık, yıldız parçasını alıp evine götürdü ve en güzel yerine koydu. O gece, yıldız parçası evini ışıl ışıl yaparak, Fındık’a huzur dolu bir uyku hediye etti.

Ertesi gün, Fındık yıldız parçasını arkadaşlarına göstermek için dışarı çıktı. Ormanda dolaşırken karşılaştığı her arkadaşına yıldız parçasının hikayesini anlattı. Tavşan, kaplumbağa, kuş ve hatta ormanın en yaşlı ağacı bile Fındık’ın hikayesini dinlemek için toplandı.

Sonunda, Fındık yıldız parçasının gerçekten özel bir şey olduğuna karar verdi ve onu ormanın en yüksek tepesine götürüp gökyüzüne geri göndermeye karar verdi. Böylece yıldız parçası, gökyüzündeki yerini alarak tüm ormana parıldayarak bakabilirdi.

Fındık ve arkadaşları, yıldız parçasını gökyüzüne gönderdikten sonra, orman daha da güzel ve ışıl ışıl oldu. Fındık, yıldız parçasının herkese mutluluk getirdiğini gördü ve ormanın en mutlu sincabı olarak her gün yeni maceralar aramaya devam etti.

Fındık, yıldız parçasını gökyüzüne geri gönderdikten sonra, ormanın büyülü bir hava kazandığını hissetti. Geceleri orman, yıldızların ışığıyla daha da parıldıyordu. Fındık bu güzellik karşısında hayran kaldı ve arkadaşlarıyla birlikte ormanın bu yeni ışıltısını kutlamaya karar verdi.

Bunun için büyük bir şenlik düzenlemeye karar verdiler. Tüm orman sakinleri şenliğe davet edildi. Tavşanlar zıplayarak dans etti, kuşlar şarkılar söyledi, kaplumbağalar ise yavaşça şenliğe katıldı. Fındık ve arkadaşları, herkese meyve ve fındık ikram etti. Ormanın en yaşlı ağacı bile, dallarını sallayarak eğlenceye katıldı.

Çocuklarımızın İlgisini Çekebilir  Ferrari ile Eski Lastik Masalı

Gecenin ilerleyen saatlerinde, Fındık ve arkadaşları yorgun düşmüş, ama mutlu bir şekilde evlerine döndüler. Fındık, bu güzel günü asla unutmayacağını düşündü. Ancak ertesi sabah uyandığında, bir sürprizle karşılaştı. Gökyüzünden düşen yıldız parçasının yerine, ormana yeni bir yıldız parçası düşmüştü.

Fındık ve arkadaşları, bu yeni yıldız parçasını bulmak için hemen yola çıktılar. Yıldız parçasını bulduklarında, bu sefer ormanın diğer tarafına götürmeye karar verdiler. Yıldız parçasını yüksek bir tepeye yerleştirdiklerinde, ormanın bu tarafı da ışıl ışıl oldu.

Artık ormanın her iki tarafı da yıldızların ışığıyla parlıyordu. Fındık ve arkadaşları, ormanın her köşesinde mutluluk ve huzurun yayıldığını hissettiler. Fındık, bu güzel ve ışıl ışıl ormanda yaşadığı için çok şanslı olduğunu düşündü ve her gün yeni maceralar aramaya, ormanı ve arkadaşlarını daha çok sevmeye devam etti.

Evet çocuklar bu masalımızda burada bitti. Sizde 4 Yaş Masalları kategorisinde masallar yazabilir ya da onlarca farklı kategorimizden birinde masal yazarak gönderebilirsiniz. Bunun için aşağıda ki resme tıklamanız yeterli olacaktır. Sizin sayenizde onlarca çocuk masal okuyarak uyuyacak !

masal gonder

Masal Abi

Masal Abi olarak tüm okurlarımıza her zaman dürüst ve saygılı bir nesil yetiştirmek için ; aile yapısına uygun masallar ve hikayeler yazarak okutuyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu